Totalentrepriser nær Vejle, Kolding og Fredericia.

Med mange års erfaring indenfor totalentrepriser står vi klar til at hjælpe med dit næste byggeprojekt.
Kontakt os for en uforpligtende tilbud.

Få hjælp til dit byggeprojekt

At stå som egen bygherre kan være meget uoverskueligt. Du skal selv sørge for byggetilladelse, tage kontakten til de forskellige håndværkere, etc. Det er unødvendig stress i en i forvejen stressende periode. Står du foran et større byggeprojekt så lad Vestergaard & Lauridsen stå for entreprisen.

På den måde undgår du besværet med at holde snor i en lang række forskellige håndværkere – og endnu flere regninger. Som din totalentreprenør sørger vi for, at deadlines, priser og kvalitet overholdes efter aftale.

​Hvad er totalentreprise?

Totalentreprise omfatter som navnet antyder hjælp til alt inden for byggeprojektet. Totalentreprenøren udarbejder i fælleskab med bygherren et byggeprogram, der stemmer overens med de ønsker og præferencer han eller hun måtte have.

Herefter står totalentreprenøren for alt fra udvælgelse af rådgivere og entreprenører til varetagelse af alle administrative opgaver samt evt. byggetilladelser.

Totalentreprise i Vejle, Kolding og Fredericia

Vi har gennem årene stået i spidsen for mange forskellige byggeprojekter – fra renovering af lejligheder til opførsel af huse – og vi har derfor den rutine, der er nødvendig for, at en byggesag kan ledes sikkert i mål. Alle samarbejdspartnere bliver pålagt vores strenge krav til kvalitet, design og funktionalitet, og din tilfredshed er vores største fokus.​

Få et tilbud

Hvis du er bosat i og omkring Trekantsområdet, dvs. mellem Kolding, Vejle og Fredericia, er du mere end velkommen til at ringe til os på 26 80 91 09 eller kontakte os via vores kontaktformular. Så vil vi hellere end gerne give dig et tilbud. Vi er placeret i Børkop.

Vi tilbyder også at hjælpe dig med nybyggeri samt tilbygning og ombygning .