Professionel nybyggeri nær Fredericia, Vejle og Kolding

Drømmer du om at designe dit eget hus, så lad os realiserer din drøm med et nybyggeri. Ring til os til en uforpligtende samtale om dine boligdrøm.

Fra ide til færdigt nybyggeri

Går du med en drøm om at designe dit eget hus? Eller har din situation ændret sig, så din nuværende boligsituation ikke dækker dit behov for rummelighed og funktionalitet? Så lad Vestergaard & Lauridsen hjælpe dig! Vi er bosat i Børkop og hjælper kunder i områderne i og omkring Vejle, Kolding og Fredericia med at finde en løsning, der passer til deres krav til boligen. Vi hjælper både med hele nybyggerier eller tilbygninger. Et nybyggeri er din mulighed for at få den bolig, du altid har drømt om.

Du er arkitekten, og det er vores fornemmeste opgave at realisere dine ønsker og tanker, så idéen kan blive til virkelighed.

Unikt nybyggeri med fokus på detaljen

Vores store kærlighed til træ skinner igennem i alt, hvad vi arbejder med – også dit til – eller nybyggeri. Når du arbejder med træ, er det kun fantasien, der sætter grænser. De mange forskellige trætyper og måder at arbejde med træet på gør, at ethvert udført arbejde er specielt og individuelt. Når du bruger os, får du det unikke, og du får en garanti for, at der er kræset om detaljerne. Kærligheden til faget skinner igennem i det udførte arbejde.

Realisér din drøm om et nybygget hus – kontakt os i dag!

Giv os et kald i dag og fortæl os om din ide. Lad os tage en faglig snak om mulighederne for at realisere din drøm og lad os begynde processen. Vi kan træffes på telefon: 26 80 91 09.

Læs også omkring tibygning,  ombygningrenovering af huse og totalentreprise