Renovering af hus nær Vejle, Middelfart og Fredericia

Renovering af hus

Skal du have en hånd til renovering af dit hus? Hos Vestergaard & Lauridsen står vi klar til at hjælpe med renovering af hus, sommerhus og lejligheder.

Der kan være mange gode grunde til at påbegynde en renovering, og ofte er det et samspil af flere faktorer, der sætter gang i processen. Helt formelt er der tale om en renovering, når huset er så slidt, at det kræver mere end almindelig vedligeholdelse at få det sat i stand.

En omfattende process

En renovering af hele huset er en omfattende proces, og det kræver stor forberedelse og omtanke, inden man går i gang med det. Vestergaard & Lauridsen hjælper dig igennem hele processen. Vi tilbyder sparring, når du er i idéfasen og skal gøre dig tanker om, hvad du vil have lavet.

Du skal nemlig have en del ting in mente, når du påbegynder din renovering:

  • Vil du have din bolig varmeisoleret, når du er i gang med renoveringen?
  • Skal grundplanen af din bolig ændres?
  • Vil du have gjort loftsrummet beboeligt?
  • Og meget andet.

Vi tager os af hele renoveringen

Alle disse tanker er vigtige at have med, da det ofte kan betale sig rent økonomisk at få gjort dem på samme tid. Når først du har besluttet dig for, hvad du vil have lavet, tager vi over. Gennem god kommunikation sørger vi for at levere et resultat, som vi kan være stolte af, og du kan være glad for.

Arbejde udført med respekt for økonomien!

Hos Vestergaard & Lauridsen har vi respekt for dit økonomiske rådighedsbeløb og leverer altid til aftalt pris. Vi arbejder derfor også med langtidsløsninger af høj kvalitet og holdbarhed, så din nyrenovering kan holde til slitagen og derved stadig er flot mange år frem.​

Skal vi hjælpe med at bygge eller renovere dit hus?

Skal du have lavet renovering af dit hus? Bor du i og omkring, Børkop, Fredericia, Middelfart eller Vejle? Så ring til os på 26 80 91 09 eller skriv til ronnivestergaard@hotmail.com og lad os give dig et uforpligtende tilbud.

Læs også omkring nybyggeritilbygning og ombygning.