Renovering af huse nær Vejle, Kolding og Fredericia

Renovering af hus

Der kan være mange grunde til at påbegynde en renovering, og ofte er det et samspil af flere faktorer, der sætter gang i processen. Helt formelt er der tale om en renovering, når huset er så slidt, at det kræver mere end almindelig vedligeholdelse at få det sat i stand. En renovering af hele huset er en omfattende proces, og det kræver stor forberedelse og omtanke, inden man går i gang med det. Vestergaard & Lauridsen hjælper dig igennem hele processen. Vi tilbyder sparring, når du er i idéfasen og skal gøre dig tanker om, hvad du vil have lavet. Du skal nemlig have en del ting in mente, når du påbegynder din renovering:

  • Vil du have din bolig varmeisoleret, når du er i gang med renoveringen?
  • Skal grundplanen af din bolig ændres?
  • Vil du have gjort loftsrummet beboeligt?
  • Og meget andet.

Alle disse tanker er vigtige at have med, da det ofte kan betale sig rent økonomisk at få gjort dem på samme tid. Når først du har besluttet dig for, hvad du vil have lavet, tager vi over. Gennem god kommunikation sørger vi for at levere et resultat, som vi kan være stolte af, og du kan være glad for.

Arbejde udført med respekt for økonomien!

Hos Vestergaard & Lauridsen har vi respekt for dit økonomiske rådighedsbeløb og leverer altid til aftalt pris. Vi arbejder derfor også med langtidsløsninger af høj kvalitet og holdbarhed, så din nyrenovering kan holde til slitagen og derved stadig er flot mange år frem.​

Skal vi hjælpe med at bygge eller renovere dit hus?

Hvis du bor i og omkring, Børkop, Fredericia, Kolding eller Vejle så ring til os på 26 80 91 09 eller skriv til ronnivestergaard@hotmail.com og lad os give dig et uforpligtende tilbud.

Læs også omkring nybyggeritilbygning og ombygning.