Hjælp ved forsikringsskader

Forsikringsskader nær Vejle, Kolding eller Fredericia?

Hjælp til forsikringsskader

Vestergaard & Lauridsen hjælper med alle typer forsikringsskader. Vi kommer på vegne af dig og laver arbejdet for dig! Vi repræsenterer således ingen forsikringsselskaber. Dine interesser er vores interesser, og det er vores fornemmeste opgave at sørge for, at vi får minimeret skaden, så den påvirker dig mindst muligt.

Stor erfaring med at udbedre skader

Der er mange forskellige typer af forsikringsskader, og de kræver hver og én en forskellig tilgang og løsning. Hos Vestergaard & Lauridsen har vi stor erfaring med forsikringsskader, og vi kan hjælpe dig uagtet skadens omfang og karakter. Vi kan b.la. hjælpe dig med:

  • Vandskader
  • Brandskader
  • Stormskader
  • Hærværk

Vi rykker hurtigt ud og eksekverer arbejdet effektivt og udbedrer derved skaden så hurtigt som muligt, så den påvirker din hverdag mindst muligt.

Vandskade, brandskade, stormskade

Stormskader og vandskader kan ofte være forårsaget af for dårligt udført håndværk. Vores fem fagligt dygtige, danske håndværkere udfører alle et arbejde af høj kvalitet, og vi sikrer på den måde, at risikoen for, at du bliver udsat for en ny forsikringsskade, er minimeret.

Kontakt os i dag

Hvis du skal have lavet en forsikringsskade, er det vigtigt, at du reagerer hurtigt, så den kan laves hurtigst muligt. Vi er bosat i Børkop, men hjælper kunder fra Fredericia til Kolding og Vejle. Hvis du har været udsat for en forsikringsskade og er bosat i området, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig. Du kan træffe os på tlf. 26 80 91 09.

Lad os udbedre din skade effektivt og med høj kvalitet.

Vi kommer når uheldet er ude. Uanset om det omhandler vandskader, brandskader eller noget helt tredje, så står vi klar til at hjælpe dig.

Kontakt os her.