Ombygning​ og tilbygning i Vejle, Fredericia, og omegn 

Står du og skal udvide boligen?
Vi tilbyder tømrerarbejde og sparring til dit næste store byggeprojekt.. Kontakt os her!

Skal du have lavet en tilbygning eller ombygning?

Står du overfor at skulle have lavet en tilbygning eller en ombygning af dit sommerhus, din bolig eller din virksomhed? Så står Vestergaard & Lauridsen klar til at hjælpe dig med vores team af kompetente medarbejdere. Vi laver din tilbygning eller ombygning inden for en geografisk afstand på 50 km fra Børkop, hvilket blandt andet inkluderer Vejle, Fredericia og Middelfart.

Gode priser og fokus på dine forventninger

Med os som partner til dit nye projekt vedrørende tilbygning eller ombygning er du sikret et team, for hvem det altid gælder at leve op til eller overstige kundens forventninger. Og dette gælder både når det kommer til funktionalitet, design og pris. Vores kunder er altid tilfredse med vores konkurrencedygtige priser, og vores kunder kan bekræfte, at vi altid udfører tilbygning og ombygning, som holder mange år frem i tiden.

​Vi mener, at kunden altid skal være i centrum, og dette kommer i praksis til udtryk ved, at vi altid har en tæt og grundig dialog med vores kunder, når vi skal udføre din tilbygning eller ombygning. Desuden foretager vi kundebesøg, hvor vi gør meget ud af at forstå præcis hvad det er vores kunder ønsker, og har behov for.

En tilbygning betyder udvidelse af din bolig

At få foretaget en tilbygning af et sommerhus indebærer, at det beboede areal udvides med et vis antal kvadratmeter. Måske går man rundt med et ønske om, at ens hus lige var lidt større, og hvis dette er tilfældet, er det oplagt at få foretaget en tilbygning.

​Inden et sådan projekt kan igangsættes er det nødvendigt at bebyggelsesprocenten tjekkes således, at du ved hvor mange kvadratmeter mere du må bygge på grunden. Når du har fået grønt lys for dette skal du til at overveje hvordan indretning og placering af tilbygningen skal forløbe.

Skal du have lavet en tilbygning til dit sommerhus? Lær mere om vores services til sommerhusejere her.

Har du gjort dig nogle overvejelser endnu?

For før projektet kan komme i gang, er det vigtigt at have gjort sig overvejelser om, hvorvidt tilbygningen skal hænge sammen med huset eller stå alene.​

Desuden er det nødvendigt at overveje, hvorvidt man ønsker at tilbygningen skal være ledsaget af en større ombygning, som for eksempel kan inkludere nye facader og nye vinduer.

Vi leverer assistance til enhver til- og ombygning

Uanset hvilken slags tilbygning du ønsker at få foretaget, står vi klar til at hjælpe dig. Når det kommer til en tilbygning eller ombygning af sommerhuse og private boliger kan vi tilbyde alle former for hjælp. Vi kan tilbyde at være din partner helt fra starten af projektet, og vi kan hjælpe dig, når der skal lægges budget for din tilbygning eller din ombygning.

Vi giver dig et tilbud på din drøm om tilbygning eller ombygning

I planlægningsstadiet vurderes ønsker og behov og alt efter hvad disse er, beregner vi et overslag for hvor meget den pågældende tilbygning vil komme til at koste. Vi har stor erfaring inden for tilbygning og vores erfaring siger os, at vores kunder normalt skal af med mellem 15.000 og 20.000 pr. kvadratmeter. For køkkener og badeværelser er prisen lidt højere grundet mange og dyre tekniske installationer og ligger på omkring 25.000 pr. kvadratmeter.

Få et tilbud på din næste tilbygning

Vi står altid klar til at lave et godt tilbud til dig. Ring til os på 26 80 91 09, og vi vil med glæde lave et tilbud til dig. Vi holder til på adressen Tømmervej 15, 7080 Børkop.​

Læg også  omkring nybyggeri og totalentreprise samt renovering af gulvevinduer og tag.