Nye vinduer & døre til hjemmet

Renovering og udskiftning af vinduer og døre

Slidte døre og vinduer giver huset et kedeligt, trist udseende, og de er derfor værd at holde ved lige. Hos Vestergaard & Lauridsen renoverer eller udskifter og monterer vi hurtigt nye døre og vinduer.

Bestræbelserne går altid på at foreslå en løsning, hvor vinduet får det klassiske udseende tilbage. Vi tilbyder blandt andet at udskifte termoruder, glaslister, tætningslister og hængsler. Derudover udskifter vi også delvist nedbrudt træ, som sikrer vinduerne stabilitet og holdbarhed i mange år. Vi samarbejder med Danmarks førende producenter og kan levere samt udskifte døre og vinduer med færdige elementer.

Spar på varmeregningen

Det er ikke nødvendigvis en udgift at renovere eller udskifte døre og vinduer. Ofte kan det ses som en investering. Gamle, slidte vinduer og døre isolerer dårligt, og de forårsager en unødvendig høj varmeregning. Der er således mange penge at spare ved at have velisolerede døre og vinduer. Faktisk er der en hel række fordele i at holde dem ved lige.

En række af dem er:

  • ​Lavere varmeregning
  • Bedre indeklima
  • Æstetisk smukkere huse
  • Lang holdbarhed

Vores fem håndværkere hjælper dig gerne med enten at udskifte eller renovere dine døre og vinduer. I sammenspil med dig, finder vi en løsning, der får det bedste frem i dit hus, og vi sørger for, at det er en holdbar løsning, der sparer dig for unødvendig høje varmeregninger. Alt sammen til en konkurrencedygtig pris.​​

Er dine døre og vinduer isolerede?

Vi er bosat i Børkop, men kører overalt i Fredericia, Vejle, Kolding og omegn, og vi tager gerne et kig på din isolering og tjekker, om du har en holdbar løsning. Ring til os på 26 80 91 09 og lad os aftale en tid.

​Vi tilbyder også renovering af huse, gulve, tag samt nybyggeri, tilbygning og ombygning af boliger.