Nye gulve til hele boligen

Trænger dit gulv til en kærlig hånd, så tøv ikke med at få en erfaren tømrermester til at efterse det..
Vi har mange års erfaring og vi gør det til en god pris

Trænger dit hus til et nyt gulv?

Gulvet er et af de mest udsatte facetter af huset. Det bliver betrådt hver dag, der bliver spildt på det, og det kræver ofte hårdhændede metoder at vaske. Disse ting vil ikke sætte deres præg på dit gulv med det samme, men over tid vil slitagen sætte sit præg, og gulvet vil falme for derved at blive kedeligt og mat at se på. Et mat gulv kan sætte en dæmper på selv det flotteste hus. Hos Vestergaard & Lauridsen hjælper vi dig med at reparere dit slidte gulv eller lægge et helt nyt, så du får det gulv, du og dit hus fortjener.

Hvad siger dit gulv om dig?

Dit gulv spiller en utrolig stor rolle i dit hus’ eller din lejligheds overordnede æstetiske udtryk, og det er derfor vigtigt, at du vælger det rigtige. Før du vælger dit gulv, er det derfor vigtigt, at du gør dig et par overvejelser:

  • Hvad er mit behov for design og funktionalitet?
  • Hvilket udtryk skal rummet have?

Behovet for funktionalitet er dybt afhængig af, hvilke rammer, det indgår i.

Hos Vestergaard & Lauridsen, er vi parate til at lave lige præcis den løsning, der passer dine individuelle behov. Vores fem dygtige tømrere står klar til at give professionel sparring og hjælpe dig med at finde den bedste løsning. Uanset gulvtypen har vi evnerne og lysten til at levere det gulv, der passer til netop dit behov for funktionalitet og design. Fælles for alle gulve er stor holdbarhed og solid kvalitet.

Dit lokale gulvfirma nær Fredericia, Kolding og Vejle

Mangler du et nyt gulv? Eller skal du have lavet dit gamle gulv, så det kan få glansen tilbage? Så kontakt os på 26 80 91 09 og lad os se på, hvordan vi bedst muligt kan hjælp dig. Vi hjælper kunder i hele Trekantsområdet. Vi er bosat i Børkop, men har mange kunder fra bl.a. Fredericia, Kolding og Vejle.​

Læs også omkring tagvinduer og døre samt renovering af huse, især nybygtilbygning & ombygning.