Ny tag eller tagrenovering

Få et godt tilbud her

Specialister i tag

Det danske vind og vejr er meget hårdt ved taget, hvorfor holdbarheden af de danske tage bliver sat på en prøve hvert år. Hvert år er der også nogle tage, der må bukke under. De er simpelthen blevet så slidte, at en renovering eller et helt nyt tag er nødvendigt.

Mange års erfaring har gjort os til specialister inden for tagrenovering og lægning af tag. Vi kender til de mest moderne tekniker og kan hurtigt vurdere, hvad der er behov for. Kan en mindre reparation gøre det? Eller er der behov for en større udskiftning? Lad trygt vores håndværkere løse dit problem og stol på, at kvalitet af udført arbejde er i top.

Reparation af utæt tag

Taget er det vigtigste værn mod klimaet, og du kan spare tusindvis af kroner ved at opdage selv mindre utætheder, så større skader dermed ikke udvikles over tid. Vores håndværkere giver gerne dit tag et eftersyn for at sikre, at der ikke er skader – og hvis der er, behandler de det effektivt, så du får løst problemet rettidigt. På den måde slipper du for at betale mere end nødvendigt.

Lad os finde den rette løsning til dig

Vores store erfaring inden for tagarbejde gør, at vi er i stand til at arbejde med alle​tagformer. På hjemmesiden kan du se diverse arbejdsopgaver, vi har udført. Så du kan trygt komme til os uanset tin tagtype. Vi arbejder bl.a. med:

  • Eternittag
  • Tag med skiffer
  • Tag med betontagsten
  • Tag med engroberet tegl samt kviste
  • Og meget mere

Ved lægning af tag dækker vi et udsat område

Da taget er toppen på dit hus, kan det ikke undgås, at taget altid vil blive udsat for store påvirkninger fra vind og vejr. En tagrenoveringer altså ikke til at undgå af og til. Hvis du ønsker at sikre dit hus’ sundhed, er det vigtigt, at du har et tæt tag. Med et tag i dårlig stand vil dit hus være i større fare, hvis der skulle opstå stormvejr, hvilket du naturligvis ikke er interesseret i. Her er en god lægning af tag vigtigt at få foretaget.​

Hvis du har et utæt tag kan du risikere, at du får råd- og svampeskader, som kan udvikle sig til at blive alvorlige, så rådgiv dig med os om lægning af tag før skaden er sket. Og du kan desuden risikere, at disse skader ikke blot vil komme til udtryk i taget, men også i den øvrige del af huset, hvis det ender med, at vandet trænger ind i huset.

God kommunikation er vigtigt ved taglægning!

Når vi får til opgave at udføre lægning af tag, er vi meget interesserede i at skabe det bedste resultat for vores kunder som muligt. Det er vores erfaring, at lægning af tag udføres bedst hvis kommunikationen med kunden er god. Fra starten af projektet har vi været i grundig dialog med vores kunder, og dette skaber altid det bedste resultat.​

Trænger dit tag til eftersyn? – Ring til os og få et tilbud på nyt tag

Bestil et eftersyn i dag og slip for unødvendige varme – og reparationsregninger. Vi kører gerne ud til dig, hvis du er bosat i områderne nær Børkop, Fredericia, Vejle eller Kolding. Ring til os på telefon 26 80 91 09 og lad os aftale nærmere. ​

Læs også omkring renovering af gulvevinduer og døre.