Om Vestergaard & Lauridsen Tømrerfirma i Børkop nær Vejle

Vi kommer når uheldet er ude. Uanset om det omhandler vandskader, brandskader eller noget helt tredje, så står vi klar til at hjælpe..

Tømrerfirma med stor erfaring

Hos Vestergaard & Lauridsen i Børkop nær Vejle, Fredericia og Middelfart, har vi i mange år arbejdet med tømreropgaver i Trekantsområdet og i resten af Danmark. Vi startede vores tømrerfirma tilbage i 2004, og vi har stor passion for faget, og er altid engagerede i alle opgaver. Ingen opgaver er for store eller for små, og vi står altid klar til at give dig den rette vejledning i din konkrete situation. Du kan være sikker på, at vi leverer et stykke upåklageligt og godt stykke håndværk, når du sætter os på en opgave.

Gør brug af vores brede ekspertise som erfarent tømrerfirma

Som dit lokale tømrerfirma i Vejle, Fredericia og Middelfart er vi behjælpelige med mange forskellige arbejdsopgaver, og vi stopper ikke før, at du er fuldt ud tilfreds med resultatet.

Vi hjælper bl.a. med:

Tømrerfirma til private, erhverv og sommerhusejere

I forbindelse med tilbygning eller ombygning af både private hjem og sommerhuse står vi klar til at hjælpe dig trygt og professionelt gennem hele processen. Vi giver dig kompetent og kyndig rådgivning til konstruktionen, mens vi samtidig gør det klart, hvor mange ressourcer, der skal stilles til rådighed.

Med andre ord kan du være sikker på, at du bliver hjulpet godt og sikkert gennem forløbet.

Fang os i Børkop

Vores hovedkontor er placeret i Børkop, og vi har gennem tiden udført mange opgaver i Trekantsrådet, herunder særligt i Vejle, Fredericia og Middelfart. Som dit tømrerfirma er vi behjælpelige i hele landet, og du skal derfor ikke tøve med at ringe eller skrive en mail, hvis du vil være sikker på, at der bliver taget godt hånd om din tømreropgave. Vi fanges på telefon 26 80 91 09  ellers kan du kontakte os via vores kontaktformular.

Vi glæder os til at snakke med dig.